Marina`s Photography

Здравей!
Аз съм Марина – момичето зад фотоапарата.

За мен

Обикнах фотографията още от най-ранните си години, когато не знаех нищо за нея. Тя ме мотивира да изляза от зоната си на комфорт, да се развивам, поставя ме пред нови предизвикателства…

Изразявам се чрез фотографията, чрез нея уча нови неща, създавам приятелства…

Обичам живота, а и той мен също! Израснах сред топлината и уюта на семейството си. Имам три прекрасни сестри, а родителите ми са пример за любов и подкрепа.

Сега вече имам свое семейство – омъжих се за голямата си любов. Живеем на морето – във Варна, а аз винаги в сърцето си съм принадлежала на морето! Заедно се радваме на сина ни Самуил – най-очаквания подарък… Вярвам, че личното щастие помага в работата, вдъхновява.

Животът ни дарява толкова безценни мигове, които си струва да уловим. Не трябва да ги изпускаме! Фотографията дава шанс да ги съхраним. Има още безброй причини, поради които обичам да снимам.

Какво още харесвам?

Харесвам цветовете на изгрева и соления аромат на морето.
Харесвам книгите, които ме пренасят в други времена.
Харесвам огъня в очите на някой влюбен.
Харесвам усмивки – искрени и чисти.
Харесвам и прегръдки – силни и горещи.
Харесвам музиката и поезията, дъжда, морето, залезите и изгревите.
Харесвам филмите, след края на които емоциите все още бушуват в мен…

А най-много от всичко харесвам… не – ОБИЧАМ да улавям любов с фотоапарата си! Вълнението е огромно всеки път по време на фотосесия и след нея, когато виждам резултата. Ако искаш да бъдеш част от тези вълнения и емоции – пиши ми още сега!