Marina`s Photography

Бояна и Кирил

Сватбата на Бояна и Кирил беше една от най-забавните, на които съм била.

Денят започна с подготовката на Биби в нейният дом. Най-близките й приятели и семейството й бяха неотлъчно до нея, помагаха й да се приготви. Усещах как във въздуха витае вълнение, смях, шеги и лека носталгия. Разменяха се усмивки и сладки приказки.
А най-силното вълнение настана, когато под прозореца се чуха гайдите. След няколко минути в коридора вече се пазаряха с пристигащите младоженец, кум и приятели за колко ще дадат булката. (Е, не се дава лесно такава булка хахах)

След като младоженецът си взе добре спазарената булка, пред входа на блока започнаха да се вият хорà. Съседите надничаха през прозорците и се радваха от сърце на случващото се чудо – любовта.

И понеже двамата млади имаха нужда да си хапнат нещо по-така преди официалната част, то набързо отскочиха до Bluestone doughnuts 🍩. Какво по-сладко от това да видиш красиви млади хора, които след час ще бъдат семейство, облечени в булченска рокля и костюм, да си хапват донъти в центъра на Пловдив?

Тръгнахме към ресторанта и когато слязох от колата очите ми останаха на това място. Много красиво украсено, в същото време семпло и с вкус беше всичко около масите, арката, местата за гостите по време на венчавката и изобщо цялата обстановка ухаеше на свежест, красота и стил.

Когато дойде време за първият сватбен танц на младото семейство, очаквах да прозвучи нещо от сорта на Ed Sheeran. Нооо за моя (а може би и за всички гости) огромна и супер приятна изненада тръгна песента Little Bitty Pretty One.
Биби и Кико затанцуваха, а аз останах с отворена уста. Не бях виждала по-готин първи сватбен танц! А и те двамата бяха уникални! Както и родителите им!! И приятелите!!!
Цялата сватба беше изпълнена с този стил музика. Ето защо ще я помня дълго и ще си остане една от най-хубавите, на които съм била!

WEDDING DANCE IDEA 2023 – Little Bitty Pretty One